Hoppa till innehållet

Ikon sök

PERSONALUTHYRNING.

När du hyr personal betalar du endast för effektiv arbetstid när du behöver den. Du kan hyra personal för några timmar, en halvdag, heldag eller längre tid – såväl vardagar som nätter och helger. Vi finns tillgängliga för dig dygnetrunt och kan med kort varsel fylla ut en vakans. Vi har ett stort lokalt nätverk och många års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. Här hittar du marknadens bästareceptionister, operatörer, ekonomiassistenter, mekaniker med flera.

HYRREKRYTERING.

Rekryteringsprocesser kan både dra ut på tiden och vara riskfyllda. Att först hyra och sedan anställa är ett snabbt och tryggt sätt. På så sätt har du möjlighet att se om personen är rätt för din verksamhet, innan du fattar några beslut. Vi på Junic fokuserar på helheten och på att du som kund alltid ska kunna få omedelbar, kostnadseffektiv och kompetent hjälp. Vi förmedlar alla typer av yrken – oavsett om det handlar om tjänstemän eller kollektivanställda.

REKRYTERING.

Att anställa medarbetare är ofta resurskrävande och kostsamt. Samtidigt är det ett vågspel som man vill ska slå väl ut. Vi kan avlasta dig genom att göra hela eller delar av rekryteringsarbetet. Allt från att enbart analysera de olika kandidaterna till en totallösning med annonsering, djupintervjuer, jobbprofiler, referenstagningar och rekommendationer. I vår databas finns ett stort antal unga talanger och personer med lång erfarenhet som söker nya uppdrag. Vi kanske redan har en lämplig kandidat som uppfyller just dina önskemål.

TSL OMSTÄLLNING.

För den person som blivit varslad eller uppsagd finns TSL omställning, som är en kollektivavtalad försäkring. Junic är en samarbetspartner som genomför TSL omställning på uppdrag av Trygghetsfonden TSL. Vårt mål är att hitta en ny sysselsättning till den som blivit varslad eller uppsagd – och det så fort som möjligt – helst innan anställningen tar slut. För varje deltagare utformar vi en individuell aktivitetsplan där vi utgår från individens kompetens, önskemål och målsättning. Vi hjälper till med att hitta jobben, skriva CV och ansökningshandlingar, tränar intervjuteknik och ger goda råd inför anställningsintervjun. Vi finns med och coachar personen hela vägen under omställningsprocessen.

Har du några frågor?

Kontakta mig så hjälper jag dig gärna!

Kontakta oss Kontakta Johan
Johan Removebg