Hoppa till innehållet

MER KOMPETENS MED TRE BEN.

Den gamla mjölkpallen hade rätt, tre ben står lika stabilt vare sig underlaget är jämnt eller ej. Junic har också valt att stå stadigt på tre verksamheter: Bemanning/rekrytering, maskinflytt och maskinservice.

– Idag ropar industrin efter personal och vi expanderar för att snabbt hjälpa våra kunder. Men vi fångar även upp andra behov hos företagen och bygger på så sätt upp kompetens, kapacitet och kvalitet som är unik, säger vd Ulf Stjerneby.
– Jag brukar säga att arbetsglädjen smittar inom Junic. Det gör kunskap också. Med ett enda samtal till Junic kan du säkra tillgången på kunnig personal, planerat underhåll av maskiner och alla praktiska bestyr när du förnyar eller flyttar maskinparken. För när ekonomin snurrar fortare och fortare, måste produktionen hållas igång.

Ikon sök

BEMANNING & REKRYTERING.

Junic löser många problem med personaluthyrning. På kort sikt vid sjukskrivningar eller arbetstoppar. Under längre, tidsbegränsade perioder, med rätt kompetens till rätt kostnad. På lång sikt uthyrning som efter en prövotid övergår i anställning. Junic hyr ut lokalt, men rekryterar även från utlandet. De är aktiva på arbetsmarknadsmässor i Norge och har rekryterat CNC-operatörer, ingenjörer och andra yrkesspecialister.

– Vi åker till Bergen, i samarbete med Värnamo Näringsliv, för att bland annat rekrytera svetsare som vi saknar i Småland. Vi tänker långsiktigt och på helheten genom att hjälpa de som kommer hit för att provjobba.

– Rekrytering kostar mycket tid och resurser. Vi har nätverk och metodik för en effektiv och träffsäker rekryteringsprocess, säger Outi Mäkinen Fränberg.

Ikon industriservice

INDUSTRISERVICE.

Frågan är inte om företagets maskiner behöver planerat
underhåll för att fungera. Frågan är om företaget har personal som har tid och kompetens att planera och utföra nödvändig service?

– Vi erbjuder industriservice i hela landet, förklarar Nicklas Bjelke. Genom Junic får du tekniker med lång och bred erfarenhet av industriservice, som regelbundet utför underhåll på din maskinpark.

– Serviceavtalen innebär också att du får vår hjälp vid akuta driftstörningar, förklarar Nicklas.

Ikon maskinflytt

MASKINFLYTT.

Maskinflyttningar kräver tekniker, lyftkranar, transporter och elektriker, vare sig du flyttar till andra sidan staden eller andra sidan jordklotet. Att samordna alla inblandade är ofta tidsödande och krångligt. Men du löser hela problemet med att ringa Junic.

– Vi tar hela ansvaret för att flytta produktionen från en plats, till produktion i drift på en annan plats. Som huvudentreprenör samordnar vi underleverantörer och inhyrda specialister med våra egna mekaniker, säger Nicklas Bjelke.

Har du några frågor?

Kontakta mig så hjälper jag dig gärna!

Kontakta oss Kontakta Niklas
Niklas A